har inte ont i halsen när jag inte pratar, och då känns det som min röst är tillbaka, men varje gång jag öppnar käften för att säga något eller sjunga med en trudelutt så finns där ingen röst :( saknar den nu, mycket!

ikväll ska jag iaf se film med Madde, tänkte att om man ser film kanske jag inte försöker prata så mycket, haha. Kommer väl göra det ändå.. :s

det märks att jag inte riktigt är mig själv.. hade fått hem ett HM paket för läääänge sen, öppnade de i onsdags men öppnade inte kläderna från plasten utan la tillbaka i påsen dom kom i, i vanliga fall hade jag kastat mig på paketet! (hann få två påminnelser om att hämta det också..)
och nu har jag två brev här hemma, jag vet vad dom innehåller, piercingar från tradera, men som sagt, hade jag varit mig själv hade jag kastat mig på dom! ska väl ta och öppna dom nu och se om dom var lika fina som på bild! :)

en annan sak som inte är mig likt, har en påse risen här hemma, har ätit en tror jag, känns som direkt jag äter något så är inte magen med och så får jag "sura uppstötningar" tror jg, brukar ju inte ha de annars så jag vet inte riktigt vad det är :( jätte jobbigt, blir så efter alla måltider också.. aja, nu ska jag sluta klaga, det är ju helg, och jag ska bara ta det lugnt!

ha en bra helg alla!