Idag har vi varit en sväng till stugan! Jag skulle sitta med läxa, Joel skulle köra skoter och Alice skullr få leka med sina kusiner 😊 fick i alla fall en början gjord på en restuppgift! Imorgon ska vi ha möte med studiegruppen och sedan tänkte jag försöka göra klart en del uppgift och rätta till lite på en annan uppgift som jag fått rest på!


Med Alice sövning känns det som vi fått starta om på noll.... vi gjorde ju så ett tag att vi la ner henne, gick in på en stund om hon skrev (vilket hon såklart gjorde) och pussa om henne och sa godnatt igen och så höll vi kanske på kanske en eller två veckor innan hon förstod att vi faktiskt var kvar än om vi lämnade rummet och hon faktiskt kunde somna själv..
Nu har vi haft en närhetsperiod då hon varit i stort behov av närhet vilket vi såklart gett henne, suttit vid hennes säng när hon skulle somna och burit om dagarna och så var hon ju sjuk och ville vara nära då också, så hon blev ju van att vi suttit hos henne... nu kände vi att det var dags att få henne att klara av att somna själv igen då hon bara ligger och busar när vi sitter hos henne. Mycke protester men nu äntligen blev hon tyst och lugn... sprungit som en jojjo mellan att vika tvätt och lägga omkull henne om vart annat! Hoppas bara det går fortare att vänja henne denna gång sp vi kanske hinner få något gjort här i hemmet och så jag kanske finner någon ork till att plugga på kvällarna också då hon gått isäng!

Annars har drt varit en fin helg! Varit ganska ledig från både jobb och skola då jobb passen föll bort och jag inte käny mig tillräckligt motiverad för skola efter inneveckans inmatning i huvudet! Så tung kurs men ack sååå så viktig! Älskade så barn! Vad många sorgsna historier man fått höra... vi läser specialpedagogiskt ledarskap och om barn som far illa och anmälingsplikt osv... 

Nä nu ska jag bädda rent i sängen, gå ner och fika något för att mätta magen lite och sedan duscha och krypa isäng! Öppning imorgon så tidig kväll ikväll!
Tjingeling!