Så var det helg igen! Har fortfarande inte riktigt återhämtat mig från sportlovets sjukdagar.. Fortfarande snorig, hostig och det spränger i örat 😒 Alice åkte ju på feber också och är hostig precis som jag.. Joel är den som klarat sig hittills och jag hoppas han slipper detta..
Idag ska jag försöka göra färdigt en av de två uppgifter jag har kvar, och skicka denna till den som ska godkänna! Saknas ungefär 700 ord just nu så det ska jag väl kunna knåpa ihop idag tycker jag!

Annars så är vi nu halvvägs med lillebror! Sjukt vad tiden går fort! Känns så overkligt fortfarande! Än fast både jag och Alice kännt buffar med handen på magen! Det var en ren lyckoträff att Alice lyckades känna lillebror sparka 😍 Kände hur det sprattlade i magen så tog Alice hand och la den på magen och då sparkade det till!😍 Hon såg så rolig ut och sa "han är nog hungrig" 🤣 Gulligaste jag varit med om!
50% gjorda!😍 Försöker njuta till fullo då jag tror att både jag och Joel (och huset å bilen😂) kommer nöja oss med två skruttar 😊 Vill hinna med mina barn till max och planen på huset är att bygga ut två sovrum och bygga om lite så vi får en till toa, tvättstuga, större hall och ny matsal/vardagsrum! 😊 Tror det skulle bli superbra! Bara hålla tummarna att lillebror mår gött i magen och kommer ut frisk och stark när det är dags💙😍

Nu ska jag skriva lite till, sen försöka vila en stund då jag inte känner mig helt 100 😫 Alice hostar på hela tiden.. vet inte vad man ska ge för att lindra hostan.. fick tips om att typ koka lök och socker och ge som hostmedicin, kanske får testa helt enkelt! Alice måste varit helt knäckt, vi råkade somna efter middagen, när jag vaknar ligger även Alice och sover i soffan❤ Bar bara upp henne och hon sov vidare, somnade säkert före 18 och sov ända till 7.15! hade väntat mig en väldigt tidig morgon 😅 Men det gick ju bra ändå! 😅

Trevlig lördag!