Här blir det tomma mellanrum mer och mer! Har grottat ner mig totalt i skola och jobb sista tiden, vilket resulterar att jag snart är färdig om morgondagen går som planerat! Med min vanliga tur vaknar jag väl upp med magsjuka eller migrän.. Men hoppas på att få vakna pigg och utvilad och bara kötta mig igenom dagen så mitt arbete får bli färdigt för anmälan på söndag💪 må plugghjärnan vara med mig!

Inskickning söndagmorgon, sedan åker jag på en kortare roadtrip för att få fina fransar inför jul som jag vunnit på en tävlig på instagram! Lite tur har man allt ändå! Ska bli kul att få testa ha långa fina fransar 😀

Alice önskar ofta att hon får vara ledig, inte så lätt när vi båda jobbar och pluggar, men snart är det jullov och hon kommer vara less på oss innan det är slut kanske 🤪 Ska försöka hitta på skojiga saker, badhus, pyssel, hälsa på folk och mysa (blandat med lite plugg såklart) Snart är det över för oss med plugget! Vi båda är nog färdiga i slutet av januari vilket känns fantastiskt! Så nära!! Ska verkligen göra mitt yttersta imorgon! Komma mig ut på en kort promenad om det är väldigt kallt bara för att ladda upp hjärnan!

Nu ska jag krypa isäng så kanske jag är utvilad imorgon 😴😊