Ja då blir bebis alltså en Oktober bebis! För hinner ungen komma ut på 1 timme nu så blir jag rädd då jag inte känner någonting alls på gång här i kroppen! Nä det blir oktober för denna bebbe! Och jag hoppas verkligen på ett datum här i början för jag orkar inte vänta längre och jag vill helst inte bli igångsatt.. Men såklart är ju huvudsaken att bebis kommer ut och mår bra, sen hur h*n har bestämt sig för att komma ut kvittar väl!
Idag har denna mammisen i alla fall tagot en promenad i ett bra tempo för att vara jag och på smällen och gått på övertid! Haha jag är väldigt lyckligt lottad som mått så bra! Det är bara nu på slutet som det har kliat så fruktansvärt på kroppen, mest på magen! Som tur är så går klådan över direkt bebbe är ute! Skönt! :)
Efter min promenad så gjorde jag inte speciellt mycke, tog en dusch och slappade en stund innan det var dags att fixa käk! Provade på att göra en soppa som mamma bjöd på sist vi var i stugan! Supergod! Glömde dock vitkålen.. men hackade i lite morötter istället! Blev helt klart godkänd! :D
Nu ska jag sova och håller tummarna att jag får vakna av att det händer något nu!!! ;) Jag är sååå redo! :) 
Dear pain, hit me with your best shot! ;)

Nattinatti!