Helt otroligt att det är slutet av november redan! 1 december på lördag?! Jul närmar sig med stormsteg och jag längtar såå efter julmyset!!
Har legat hemma helt slutkörd idag, nästäppa, rinnsnuva och det bränner under ögonlocken! Sov till 11 vilket var väl behövligt för det känns snäppet bättre idag! Blir dock hemma imorgon med för att kurera ordentligt och kliva in i klassen och nedräkning till jul pigg och alert!💪 Har nisse på besök då i klassen vilket ska bli riktigt skoj! 

Annars då! Jag har fått checka av en kurs nu!! Bara tre kurser oavklarade så är jag färdiggjuten förskollärare!! Känns fantastiskt! Ska försöka finna lite ork till att sitta (ligga?) och skriva imorgon i sjuksängen och även lite till helgen för jag har inlämning på söndag! Hoppas bara det håller ihop för då får jag nog gå upp med arbetet snart! Som jag kämpat! Kommer ju vara ofattbart när detta är över!

Imorgon kommer leverans av något vääääääldigt efterlängtat!!! Garderober till sovrummet!!!!!!! 😍😍😍 Kommer känns så bra att få stänga in allt som ser stökigt ut just nu haha 🙏 Får se om vi orkar ta tag i att skruva ihop dom direkt eller om det får vänta till sen, beror alldeles på hur det känns imorgon :)

Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i soffan med lite te och fixa ihop julkorten❤ Lugna enkla aktiviteter så kroppen orkar med! Har räckt med att gå uppför trappen så har jag blivit svettig, och frusit under filt men ingen feber 🤔 konstigt dehär..

aja! tjingeling!